Diensten

 
 

Technische ondersteuning

 

AMADA MIYACHI EUROPE heeft een positie als leidende leverancier van technische diensten voor Miyachi, Peco, Eapro en Unitek producten en systemen. Ons toegewijde, deskundige en zeer gemotiveerde team voor technische service installeert, traint, onderhoudt en herstelt producten en systemen verkocht onder de Miyachi, Peco, Eapro en Unitek merken.

Technische ondersteuning wordt gegeven voor bestelde apparatuur en software. Ondersteuning wordt gratis uitgevoerd onder garantie. Tevens is er een mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor extra reserve onderdelen en is het mogelijk om speciale servicecontracten af te sluiten, die van land tot land variëren.

Complexe productieprocessen, hoge kwaliteitsverwachtingen en hoge eisen aan de levertijd maken onze technische dienst voor installatie, training, onderhoud en reparatie een heel belangrijke bron om maximale productietijd te waarborgen.

Technische ondersteuning
Heet u vragen of wilt u contact opnemen met onze technische service experts, klik dan op Vestigingen en kies uw regio.

Nederlands office
Mo to Fr 8am to 5pm
Tel.: +31 (0) 492 542 225
Email. service-e@amadamiyachi.eu

Consultatie
Product/component design
Productieprocesontwikkeling
Productieoptimalisatie
Systeemintegratie 

Elektrodes
Klik op de link voor meer informatie over ons elektrode-assortiment Electrodes-E.pdf

Software-updates 
AMADA MIYACHI EUROPE biedt aan onze gewaardeerde klanten als extra service een nieuwe en moderne data-infrastructuur aan. Een slectie van software is nu beschikbaar als download. Dit werkt als volgt:

1. Klik op onderstaande link, vul het formulier in en stuur ons een e-mail met uw verzoek tot het downloaden van software.
2.Op werkdagen zal AMADA MIYACHI EUROPE binnen 48 uur reageren op uw verzoek en krijgt u een link naar een FTP-server toegestuurd.
3. Binnen 24 of 48 uur kunt u de gevraagde software eenvouding downloaden. Om veiligheidsredenen werkt de download link niet meer
   als de tijd is verstreken en/of nadat de software eenmalig is gedownload.

Aanvraag software download

AMADA MIYACHI EUROPE neemt geen verantwoordelijkheid  voor de functionaliteit en de toegankelijkheid van deze dienst en/of van deze software, omdat deze sterk afhangt van het vermogen van de gebruiker om te de software te downloaden en op de juiste manier te gebruiken.