Expertisegebieden

 
 

Automobielindustrie

 

MIYACHI, PECO, UNITEK en EAPRO producten hebben een lange traditie en een bewezen prestatiegeschiedenis in lassen, markeren en verbinden van componenten voor de automobielindustrie. Al sinds 100 jaar leveren onze producten solide verbindingen en duidelijke makeringen die perfect voldoen aan de specifieke behoeften in de auto-industrie. 

Onze kerntechnologieën in weerstandslassen, laserlassen, lasermarkeren, ACF lamineren en heat staking worden gebruikt in o.a. connectors, schakelaars, kables, motoronderdelen, dashboard electronica en verlichting. Dankzij deze technologieën kunnen onze zakelijke partners materialen van metaal en kunststof verbinden, identificeren en aanpassen naar wens door het gebruik van onze state-of-the-art producten. Technische oplossingen van Miyachi  maken het mogelijk om de auto-onderdelen betrouwbaar en efficiënt te lassen en te markeren.

Gerenommeerde bedrijven die onderzoek doen naar nieuwe toepassingen of bestaande oplossingen willen gebruiken kunnen ten volle profiteren van de resultaten van onze Miyachi, Peco, Unitek en Eapro producten.

Klik hier voor de brochure met onze oplossingen en op maat gemaakt producten voor de automobielindustrie.

Indien u een referentielijst van applicatie’s wenst te ontvangen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

APPLICATIEVOORBEELDEN