Expertisegebieden

 
 

Defensie

 

Uit de jarenlange ervaring van AMADA MIYACHI EUROPE blijkt dat vooral betrouwbaarheid en veiligheid essentieel zijn in de samenwerking met klanten uit een defensie omgeving. Defensie werkt alleen samen met een partner die sterk en consistent is en duurzame oplossingen kan aanleveren.

MIYACHI, MIYACHI PECO, MIYACHI EAPRO en MIYACHI UNITEK  producten leveren solide verbindingen en markeren de componenten zeer efficiënt.
AMADA MIYACHI EUROPE levert technologieën en oplossingen die de defensiesector gebruikt om electronische componenten, verkeershulpmiddelen en communicatie tools te fabriceren. Deze onderdelen kunnen volgens een specifiek design gemaakt worden, toegespitst op de wensen van de eindgebruiker.

Onze veelzijdige technologieën zoals Micro-Weerstandslassen, Laserlassen, Lasermarkeren, ACF Lamineren, Heat Sealen en Heat Staken worden gebruikt voor toepassingen in o.a. radars en LCD schermen. Deze technologieën geven onze zakenpartners de mogelijkheid om metalen en plastic materialen te identificeren, te verbinden en vervormen naar wens met state-of-the art producten.

Vele bekende en minder bekende ondernemingen in de defensie industrie maken al gebruik van onze oplossingen en diensten, zoals onderzoek naar nieuwe toepassingen met specifieke veiligheidseisen.

Klik hier voor de PDF met meer informatie over onze oplossingen en op maat gemaakt producten voor de defensie industrie.

Mocht u een referentielijst van niet openbaar gemaakte toepassingen willen krijgen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.