Expertisegebieden

 
 

Elektronica & Zonnecellen

 

Gecompliceerde elektronische componenten, die het kernbestanddeel zijn van een eindproduct, worden dikwijls omgebouwd naar een serieapparaat, gebruik makend van samenvoeging, markering of identificatie van werkstappen erheen. AMADA MIYACHI EUROPE is een pionier  gworden met haar eigen, zowel als met MIYACHI PECO, MIYACHI EAPRO en MIYACHI UNITEK producten, die het elektronica en zonne-energie ondernemingen mogelijk maakt om nieuwe toepassingen te ontdekken.

Bovendien is de vraag naar solide verbindingen en het markeren van waardevolle grondstoffen, bijvoorbeeld silicium, in toekomstgerichte marktsegmenten zoals zonne-energie, spectaculair toegenomen.

De super-efficiente, op Li-Ion gebaseerde batterijen vereisen een bewerkingstechnologie die ervoor zorgt dat het lassen en markeren van individuele componenten betrouwbaar en efficient gebeurt.

Baanbrekende AMADA MIYACHI EUROPEoplossingen, ook ontwikkeld dankzij Peco, Eapro en Unitek technologieën zijn beschikbaar gemaakt voor moderne tools en materialen zoals gloeilampen, connectoren, kabels, filters, zonnecellen, PC borden, schakelaars, conventionele batterijen en Li-Ion batterijen. Deze materialen en tools worden betrouwbaar geproduceerd, dankzij doorbrekende technologieën zoals Micro-Weerstandslassen, Hot-Bar bonding & solderen, Laserlassen, Lasermarkeren en systeemintegratie.

Deze technologieën maken het elektronica en zonne-energie fabrikanten mogelijk om metalen, plastics en andere materialen samen te voegen, te identificeren en aan de wensen van de klant aan te passen.

Klik hier voor de brochure over onze oplossingen voor op maat gemaakt producten voor de Elektronica & Zonnecellen industrie.

Befaamde ondernemingen, die oplossingen tot stand hebben gebracht of nieuwe toepassingen in de elektronica en zonnecelindustrieën willen exploreren, zoeken naar Miyachi oplossingen die voldoen aan deze behoeften.

 

APPLICATIEVOORBEELDEN