Expertisegebieden

 
 

IT & Multimedia

 

Betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit zijn een paar sleutelwoorden die onze IT & Multimedia klanten gebruiken in hun selectie criteria. In de dynamische informatietechnologie, evenals in de zich uitbreidende multimediamarkten,  worden MIYACHI, MIYACHI PECO, MIYACHI EAPRO en MIYACHI UNITEK producten al gedurende vele jaren met succes gebruikt.

Onze kerntechnologieën in weerstandslassen, laserlassen, lasermarkeren, ACF lamineren en heat staking worden gebruikt in o.a. televisieontvangers, monitoren, computers en afstandsbedieningen, mobiele telefoons en computers.
Dankzij deze technologieën kunnen onze zakelijke partners materialen van metaal en kunststof verbinden, identificeren en aanpassen naar wens door het gebruik van onze state-of-the-art producten. Onze technische oplossingen maken het mogelijk om allerlei onderdelen voor de IT & Multimedia industrie betrouwbaar en efficiënt te lassen en te markeren.

Gerenommeerde bedrijven die onderzoek doen naar nieuwe toepassingen of bestaande oplossingen willen gebruiken kunnen ten volle profiteren van de resultaten van onze Miyachi, Peco, Unitek en Eapro producten.

Klik hier voor de PDF met meer informatie over onze oplossingen en op maat gemaakt producten voor de IT & Multimedia industrie.

Indien u een referentielijst van applicatie’s wenst te ontvangen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

APPLICATIEVOORBEELDEN