Expertisegebieden

 
 

Luchtvaart

 

Bedrijfszekerheid, veiligheid en lange gebruiksduur zijn de voornaamste criteria van moderne lucht- en ruimtevaartfabrikanten voor de keuze van zakenpartners, die nu en in de toekomst duurzame en toekomstgerichte oplossingen leveren.

AMADA MIYACHI EUROPE producten, veelal uitgerust met PECO, EAPRO en UNITEK onderdelen, leveren stevige verbindingen en duidelijke markeringen, die perfect passen bij de specifieke behoeften in de toepassingsgebieden voor de lucht- en ruimtevaart.

Onze vernieuwingen dragen bij om verontreiniging en spanning te verminderen en maken mobiliteit mogelijk, dankzij technologische oplossingen in Micro-Weerstandslassen, Laserlassen, Lasermarkeren, Hot-Bar bonding & solderen en systeemintegratie.

Deze technologieën maken het de ambitieuze lucht- en ruimtevaartindustrie mogelijk om metalen, plastics en andere materialen samen te voegen, te identificeren en aan de wensen van de klant aan te passen.

Klik hier voor de  brochure met onze oplossingen voor op maat gemaakt producten voor de lucht- en ruimtevaart industrie.

Toegewijde instituten en ondernemingen leveren innovatieve oplossingen aan de lucht- en ruimtevaartindustrie en genieten van de uitmuntende prestaties van Miyachi producten en technologiëen. Duurzaam partnerschap is onze sleutel naar succes in het voordeel van onze gewaardeerde relaties.

 

APPLICATIEVOORBEELDEN