Expertisegebieden

 
 

Medische Industrie

 

Veiligheid, bedrijfszekerheid en vernieuwing zijn de voornaamste evaluatiecriteria van onze medische apparaten voor klanten, die duurzame waarde leveren om de gezondheid van mensen en dieren te verbeteren.

AMADA MIYACHI EUROPE producten veelal uitgerust met MIYACHI PECO, MIYACHI EAPRO en MIYACHI UNITEK onderdelen leveren stevige verbindingen en duidelijke markeringen, die perfect passen bij de specifieke behoeften in de toepassingsgebieden voor medische apparaten.

Onze technologie wordt gebruikt in pacemakers, lasers en geavanceerde medische apparaten. Deze vooruitgang is mogelijk dankzij passende oplossingen in Micro Weerstandslassen, Hot Bar bonding & solderen, Laserlassen en Lasermarkeren. Deze technologieën maken het onze partners in de medische apparatensector mogelijk om metalen, plastics en andere materialen samen te voegen, te identificeren en aan de wensen van de klant aan te passen.

Bekende bedrijven, die oplossingen tot stand hebben gebracht of nieuwe applicaties in de medische sector (één van de belangrijkste bedrijfssectoren van de 21ste eeuw), willen exploreren, zoeken naar Miyachi oplossingen die voldoen aan deze behoeften.

Klik hier voor de brochure met onze oplossingen voor op maat gemaakt producten voor de medische industrie.

Mocht u een referentielijst van niet openbaar gemaakte toepassingen willen krijgen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

APPLICATIEVOORBEELDEN