Over AMADA MIYACHI EUROPE

 
 

Bedrijfsprofiel

 

AMADA MIYACHI EUROPE is onderdeel van de AMADA Groep en biedt de beste technologieën met een lange traditie als marktleider in micro-verbinding ook bekend als PECO, UNITEK en EAPRO.

AMADA MIYACHI EUROPE is de marktleider in ontwikkeling, constructie en het servicen van machines en onderdelen voor Laserlassen, Lasermarkeren, Lasersnijden,  Weerstandslassen, Hermetisch Sealen,  Hot-Bar bonding & solderen en klantspecifieke systemen.

Onze klanten waarderen onze oplossingen als een integraal onderdeel van het productieproces om onderdelen op een zeer betrouwbare en zeer duurzame wijze te verbinden, samen te voegen, te automatiseren, te identificeren of aan de wensen van de klant aan te passen. Onze producten worden gebruikt in een verscheidenheid van moderne geavanceerde technische toepassingsgebieden. Deze toepassingsgebieden zijn onze expertisegebieden in het voordeel van onze klanten en onze toekomstige groei in de automobielindustrie, IT & multimedia, elektronica & zonnecellen, de medisch industrie, ruimtevaart, en defensie.

AMADA MIYACHI EUROPE is gevestigd in München (Duitsland) en in Helmond (Nederland) met ultramoderne installaties voor de ontwikkeling, productie en service-oplossingen geboden aan ons Europese klantenbestand. Als wereldwijde speler heeft AMADA MIYACHI EUROPE tevens vijf verkoopkantoren, gevestigd in Derby (Groot-Brittanië), Boedapest (Hongarije), Turijn (Italië), Parijs (Frankrijk) en Praag (Tsjechië).

Mocht u meer willen weten over AMADA MIYACHI EUROPE – u vindt uw antwoorden op deze website of u kunt contact met ons opnemen via infonl@amadamiyachi.eu